Logo Strony Głównej Biuletynu Informacji Publicznej - Flaga Polski z napisem "bip" oraz napisem z prawej strony "biuletyn informacji publicznej"


W dniu 9 CZERWCA 2025r. w siedzibie Gminno-Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Koziegłowach odbyły się działania w ramach środków towarzyszących w Programie Fundusze Europejskie na Pomoc Żywnościową 2021-2027 PODPROGRAM 2024.
Podmiot przeprowadzający działania : Bank Żywności w Częstochowie.

  1. Warsztat edukacyjny - Dietetyka i zdrowe żywienie.
  2. Warsztat edukacyjny - Zdrowe żywienie i przeciwdziałanie marnowaniu żywności.

W działaniach uczestniczyło 13 beneficjentów.


W dniach 4 czerwca 2025r., 5 czerwca 2025r., 6 czerwca 2025r. w godzinach od 8.00 do 14.00 pod adresem : Koziegłowy Plac Moniuszki 20 Gminno-Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Koziegłowach wydaje PACZKI ŻYWNOŚCIOWE w ramach Programu Fundusze Europejskie na Pomoc Żywnościową 2021-2027 współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego Plus PODPROGRAM 2024

W dniach 9 maj 2025r., 12 maj 2025r., 13 maj 2025r. w godzinach od 8.00 do 14.00 pod adresem : Koziegłowy Plac Moniuszki 20 Gminno-Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Koziegłowach wydaje paczki żywnościowe w ramach Programu Fundusze Europejskie na Pomoc Żywnościową 2021-2027 współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego Plus Podprogram 2024


W dniach 24 kwietnia 2025r., 25 kwietnia 2025r., 28 kwietnia 2025r. w godzinach od 8.00 do 14.00 pod adresem : Koziegłowy Plac Moniuszki 20 Gminno-Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Koziegłowach wydaje paczki żywnościowe w ramach Programu Fundusze Europejskie na Pomoc Żywnościową 2021-2027 współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego Plus Podprogram 2024


W dniu 1 października 2024r. w siedzibie Gminno-Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Koziegłowach odbyły się działania w ramach środków towarzyszących w Programie Fundusze Europejskie na Pomoc Żywnościową 2021-2027 Podprogram 2023.
Podmiot przeprowadzający działania: Bank Żywności w Częstochowie.
Warsztaty z zakresu przeciwdziałania marnotrawstwu żywności oraz z zakresu dietetyki i zdrowego odżywiania odbyły się w 2 grupach tematycznych.
1. Rola Banków Żywności w działaniach na rzecz ograniczania marnotrawstwa żywności.
2. Komponowanie posiłków na podstawie produktów dystrybuowanych w Programie Fundusze Europejskie na Pomoc Żywnościową 2021-2027

W działaniach uczestniczyło 17 beneficjentów.